U bent hier

Omnis 8 per direct Beschikbaar

Per direct is het mogelijk om Omnis 8 en Scipio 3.5.6 van onze website te downloaden. Volg onderstaande instructies voor het downloaden en installeren. 

Windows

Het is van belang om eerst te weten welke versie van windows u gebruikt (32 of 64-Bit). Dit kunt u vinden door met de rechtermuisknop op "Deze Computer" te klikken en dan te kiezen voor "eigenschappen". In het nu getoonde scherm ziet u welke versie van Windows u gebruikt. Kies hieronder de juiste versie om te downloaden.

macOS

Houd er rekening mee dat u mininmaal versie 10.9 van macOS gebruikt. Indien u een versie gebruikt lager dan 10.9 zal Omnis niet (correct) starten. U vindt de versie van macOS door linksboven in uw scherm op  en kies voor "Over deze Mac". In het volgende scherm ziet u de versie van macOS getoond worden. 

Handleiding

We hebben voor u een uitgebreide handleiding toegevoegd om u te begeleiden bij de installatie. Probeer deze zo veel mogelijk te gebruiken bij de installatie. Indien u vastloopt of een niet omschreven probleem heeft, staat het natuurlijk vrij om contact op te nemen met de helpdesk. 

Update: Er zijn nieuwe installers beschikbaar. Zie: Omnis 8 installers voor Scipio 4.0.0