U bent hier

Omnis 8 per direct Beschikbaar

Per direct is het mogelijk om Omnis 8 en Scipio 3.5.5 van onze website te downloaden. Volg onderstaande instructies voor het downloaden en installeren. 

Windows

Het is van belang om eerst te weten welke versie van windows u gebruikt (32 of 64-Bit). Dit kunt u vinden door met de rechtermuisknop op "Deze Computer" te klikken en dan te kiezen voor "eigenschappen". In het nu getoonde scherm ziet u welke versie van Windows u gebruikt. Kies hieronder de juiste versie om te downloaden.

macOS

Houd er rekening mee dat u mininmaal versie 10.9 van macOS gebruikt. Indien u een versie gebruikt lager dan 10.9 zal Omnis niet (correct) starten. U vindt de versie van macOS door linksboven in uw scherm op  en kies voor "Over deze Mac". In het volgende scherm ziet u de versie van macOS getoond worden. 

Handleiding

We hebben voor u een uitgebreide handleiding toegevoegd om u te begeleiden bij de installatie. Probeer deze zo veel mogelijk te gebruiken bij de installatie. Indien u vastloopt of een niet omschreven probleem heeft, staat het natuurlijk vrij om contact op te nemen met de helpdesk. 

Ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat u de installatie soepel kunt laten verlopen, heeft onze helpdesk verlengde openingstijden. Wij zijn tot 15 mei tot en met 18:00 geopend op alle werkdagen.  U kunt onze helpdesk bellen via 0900-6664447 of mailen naar helpdesk [at] omnihis.nl

Update 2:Onderstaand probleem is reeds verholpen met Scipio 3.5.6 (Omnis 8 only) en de nieuwe installer voor macOS. 

Update: Wegens een probleem met het printen van labels in de macOS versie van Omnis 8, is besloten om de release van deze variant tijdelijk terug te trekken. We werken hard aan een oplossing en proberen deze spoedig weer beschikbaar te maken.