U bent hier

Omnis 8 installers voor Scipio 4.1.0

Dit is de meest recente versie van de Omnis Studio 8 installers voor Scipio 4.1.0. Zoals bekend is Omnis Studio de onderliggende software van Scipio. Hierin zijn ook een aantal belangrijke extra componenten bijgewerkt zoals o.a. de CVRM Risicotool. Het is daarom van belang dat u deze versie installeert. U hoeft de vorige versie niet te verwijderen voordat u deze installeert. 
Wilt u weten of u de meest recente Omnis Studio versie moet installeren? Controleer dit in Scipio onder 'help' in het hoofdmenu. Kies het tabblad 'ScipioInfo'.

 • Omnis Studio: 8.0.3.5
 • omnihisLSP.jar: 1.5.0
 • oWrite: 80.3895 (Windows), 80.3896 (macOS)
 • SpellingsChecker: 80.324
 •  

  Als deze versienummers zijn vermeld, dan is uw Omnis in orde. Zo niet, download dan de installer en volg de instructies op uw beeldscherm.

  De Windows installer detecteert automatisch welke onderdelen geïnstalleerd moeten worden.

  De macOS installer is ingepakt in een archiefbestand. Dit moet eerst uitgepakt worden voordat de installer gedraaid kan worden.

  Belangrijk: Deze versie van de installer is noodzakelijk voor een goede werking van Scipio 4.1.0. Deze versie bevat ook verbeteringen voor gebruik bij Scipio 4.0.0. Bij twijfel adviseren wij u om deze installer alsnog uit te voeren.