U bent hier

Visie

De gebruiksvriendelijkheid van onze producten staat bij ontwerp en ontwikkeling centraal. We maken eigentijdse software die vooroploopt op technisch en grafisch gebied, platformonafhankelijk is en gebaseerd is op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Communicatie met andere zorgverleners verloopt volgens de daarvoor geldende standaarden.

Gebruiksvriendelijk

De gebruiksvriendelijkheid van de software wordt gewaarborgd door intensief contact met een actieve gebruikersvereniging. Zij bepalen voor een groot deel hoe het pakket eruitziet en wat het kan.

Eigentijds

Door de veelvuldige veranderingen in de huisartsenzorg is voortdurende aanpassing van de software noodzakelijk. OmniHis B.V. volgt de veranderingen op de voet en speelt hier snel op in, waardoor we voorloper zijn op technisch én grafisch gebied.

Onafhankelijk

De software kan worden gebruikt Windows en Macintosh. Installatie op Linux behoort eveneens tot de mogelijkheden.
U kiest zelf uw hardware-leverancier en uw hostingpartij.

Communicatief

Om de continue ontwikkelingen in de huisartsenzorg op de voet te kunnen volgen is de communicatie met andere zorgverleners van groot belang. Deze verloopt volgens de daarvoor geldende standaarden en is daarom uitermate geschikt voor gegevensuitwisseling.